Traiteur Gevers, hét adres voor lekkere soep of maaltijden

Traiteur Gevers in Wommelgem (Antwerpen) is een dynamisch familiebedrijf dat in 1993 is opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in de bereiding van dagverse soepen en maaltijden van de hoogste kwaliteit, die we dagelijks thuis bezorgen bij particulieren, scholen en bedrijven in de regio Antwerpen.

 

Omdat de heerlijke smaak van elke maaltijd en soep van Traiteur Gevers al snel van zich deed spreken, is het bedrijf gestaag geëvolueerd tot een succesvolle vaste waarde in de dagelijkse levering van verse soep en maaltijden. Geen wonder, want al onze producten worden op ambachtelijke wijze met verse producten bereid en dat strikt volgens de HACCP-voorschriften.

 

Soep levert Traiteur Gevers elke werkdag vanaf 8.00 uur aan bedrijven en scholen, koud in plastic emmer en warm in een inox thermos. Maaltijden leveren we elke werkdag op een vast tijdstip tussen 09.30 en 12.45 uur. Elke maaltijd bestaat uit soep, hoofdschotel en dessert en wordt koud op een porseleinen bord geleverd of warm in een thermobox. Elke maand voorzien we een nieuw menu, aangepast aan de seizoenen.

 

U moet uw soep en/of maaltijd minstens een werkdag op voorhand voor 16.00 uur (op vrijdag voor 14.00 of 15.00 uur) telefonisch, per fax of mail bestellen.

 

Ontdek de gevarieerde soepen en gerechten van Traiteur Gevers!